За нас

За нас

Кратка история

   Фрейм Дизайн ЕООД е на пазара от 1998 година. Повече от две десетилетия се развиваме в рамкирането на картини, изработката на рамки за гоблени, фотоси и рамки за огледала, по индивидуални размери на клиента, с избрана от него комбинация от профили. Водени от нестихващото желание за срещи с нови предизвикателства, ежедневно придобиваме нови знания и умения, с които да сме максимално полезни на своите сегашни и бъдещи клиенти, партньори и дистрибутори. 

   Към момента, осъществяваме внос на дървени, PVC и алуминиеви профили, които се предлагат във всеки от нашите пет специализирани търговски обекта. Разполагаме със собствена производствена база за изработка на рамки и производство на клинова подрамка в град София, която е оборудвана с нови и добре поддържани машини. Непрекъснато търсим възможност за разрастване и разширяване на мрежата от дистрибутори в десетки градове в страната.

   Въпреки обилния ни опит в сферата на рамкирането, продължаваме да се учим от клиентите си, следим новите тенденции в рамкирането и се развиваме непрестанно.

   Благодарим Ви за доверието!

   Не се колебайте да ни затрудните и с най-сложните си проекти- новите предизвикателствата са причината да сме водеща компания на пазара и с удоволствие ще вдъхнем живот на Вашата идея!

 

Разполагаме със зашеметяващо разнообразие от профили,...

   Разполагаме с асортимент от над 1000 модела профили за рамки и паспартута, които Ви предоставят възможността да изберете най-подходящата комбинация от рамки за Вас и Вашата картина в приятната компания на нашите консултанти. Ще Ви подсигурим спокойствие, добро настроение и творческа атмосфера в просторните ни шоуруми, както и удовлетвореност от крайния продукт, съобразен изцяло с Вашите изисквания. При проявено желание от Ваша страна, ще Ви посъветваме относно избора на рамка.

 

...за рамкиране на картини,...

   Добрият избор на рамка може значително да подобри визуалното излъчване на Вашата картина. Доверете се на нашите консултанти, които чрез многогодишния си опит, знаят точно как да подходят с всеки вид изображение. 

 

...гоблени,...

   Можем да рамкираме всеки вид гоблен и произведение на изкуството ушито с игла, като всеки от тях има своите специфики. Преди да се рамкира гобленът е прилежно опънат върху твърда повърхност с алкална основа, позволяваща неговото поставяне в рамка. Задължително условие е опъването на гоблена да е обратим процес, чрез който е възможно да се прерамкира или транспортира след демонтиране.

 

...огледала,... 

   Можем да Ви предоставим висококачествено огледало на конкурентна цена, което да монтираме в избраната от Вас рамка, а можете и да донесете свое, което просто да завършим с рамка. 

 

...и спомени. 

   Паметта на емоциите е винаги до теб. Всеки един предмет, близък до сърцето, естествено може да се постави в рамка, която го запазва непокътнат и естествен за дълги години напред. Дали това ще бъде подписаната от Григор Димитров тенис топка, бирената бутилка от изпитата бира с любимия рок музикант, значките и тениските на любимия футболен отбор е въпрос на лична сантиментална стойност. Фрейм Дизайн разполага с възможностите те да бъдат запазени, съхранени в рамка, и да са близо до теб.

 

Можем и да изрязваме паспарту,...

   Безупречно изрязаното паспарту е основен елемент в качественото рамкиране, удължавайки живота на картината, а безкиселинността на нашите паспартута предотвратява измяната в цвета му. Нашите нови и добре поддържани машини изрязват паспарту, като предпазват цялостта на скосения срез. Паспартуто може да бъде праволинейно или овално, съчетавайки се с Вашето изображение. Размерът на лист безкиселинно паспарту е 100/70 или 120/80 в зависимост от вида му.

 

...да опъваме канава,...

   Собственото ни производство на клинова подрамка позволява опъването на платна- празни, нарисувани или принтове- с всякакви размери. Подрамката ни се произвежда с двоен клин във всеки ъгъл, който позволява допълнително разтягане на платното съобразявайки се с неговите променящи се механични свойства с течение на годините. Празните платна се предлагат във форматни размери по френски стандарт и можете да ги разлгедате тук. Опъването на платно за рисуване се предлага на единични бройки, както и на големи серии подходящи за търговци на едро, художествени академии, колективни пленери и др.

 

...да кашираме изображения,...

   Каширането се извършва в преса с горещ въздух и висококачествени спрейове. Каширането е най-често наложително при акварели и други изобразжения на хартиен носител, които са нагънати от влага, или при канава и други изображения, които нямат нужда от поставяне на стъкло. 

 

...и да изпълним поръчката Ви от А до Я в рамките на час. 

   В рамките на около 60 минути от понеделник до петък в ателието в град София, ул. "Цветан Минков" 8, можем да поставям Ваше изображение в рамка, а при проявено желание от Ваша страна, дори можете да наблюдавате лично монтажа му към рамката. В останалите ни ателиета експресните поръчки също са възможни и отнемат около 24 часа.

 

Предлагаме и сигурна доставка,...

   Възползвайте се от услугата ни за доставка с наш транспорт на територията на София- по-сигурно, по-бързо и по-удобно. Уговорете час за доставка с продавач-консултанта в магазина или по телефона. За Ваше удобство, предлагаме и услуга двупосочен транспорт, който е особено подходящ за обемни и/или ценни изображения.

 

...и качествен монтаж.

   Обикновено, след поставяне на изображението в рамка, е необходимо окачването му на стена. Можем да се погрижим и за това. Фрейм Дизайн предлага лесно и качествено решение- възползвайте се от услугата ни за доставка и монтаж на картини на територията на София от обучен и сръчен персонал. Монтажът се извършва със съвременни машини и окачващи системи, съобразени с вида както на картината, така и на стената Ви.