Онлайн консултация

Онлайн консултация

Ако локациите на магазините ни са Ви неудобни, имаме предложение за Вас!

Предлагаме Ви да се възползвате от новата ни услуга за онлайн консултация! 

I. Попълнете КРАТКА АНКЕТА, за да ни ориентирате какви са Вашите представи за рамкиране на изображението Ви.

II. Изпратете изображението си с куриер (опционално) до адрес гр. София, ул. "Княз Борис I" 78, получател Фрейм Дизайн, тел. за контакт 0892684691, като куриерската услуга е за сметка на подател(1)

ИЛИ

изпратете добре осветена снимка на изображенеито си на имейл site.framedesignbg@gmail.com.

III. Наш консултант ще се свърже с Вас до 24 часа след получаването на изображението (физически или дигитално), за да обсъдите подхода за рамкиране. 

IV. Ще получите 5 варианта за рамкиране, съобразено с посочените от Вас изисквания в анкетата, от които да изберете най-подходящия според вас. Онлайн консултацията е напълно безплатна, а ако не успеете да си харесате рамка, ще Ви върнем изображението (в случай, че сте го изпратили с куриер) изцяло за наша сметка(2).

V. Когато изберете рамка и одобрите цената, ще задвижим процеса по производство и рамкиране, като срокът варира спрямо моментната натовареност, както е описано в Условията ни за доставка.

VI. Ще изпратим обратно изображението Ви, рамкирано по избрания от Вас начин, с куриерска фирма Еконт до адрес (за сметка на получателя) или до офис (на цена от 5.99 лв.). Пратката е с включени ПРЕГЛЕД, ТЕСТ И ЗАСТРАХОВКА и силно перпоръчваме да се възползвате от правото си да отворите пратката и да се уверите, че рамката е здрава. 

VII. Закачете рамкираното изображение на стената си и ако желаете ни изпратете снимка, за да се уверим, че всичко е наред, а Вие сте останали доволен/на.

 

(1) Препоръчваме да включите услуга ПРЕГЛЕД, ТЕСТ и ЗАСТРАХОВКА, когато изпращате изображението си до адрес. Фрейм Дизайн не носи отговорност за неподходящо опаковани за транспортиране изображения от подателя и/или повреда от куриерската фирма.

(2)До офис куриерска фирма Еконт.